Jdi na obsah Jdi na menu
 


A - tým muži - play off 2011

US Steinerová Choceň - ČKD Blansko 9:3

Body: Dudík 2, Přikryl 1, Mikula 0, Kvíčala D. 0
_________________________________________________________
III. liga muži - finále play-off
 
V odvetě finále play off po téměř čtyřhodinové bitvě a spoustu pětisetových zápasů hosté vítězí a rozhodne se tedy o postupujícím do II. ligy zítra v Chocni.
 
ČKD Blansko - US Steinerová Choceň 5:9
Body: Dudík 2/3, Přikryl Aleš 2/3, Mikula 1/4, Kvíčala David 0/3
P.S. škoda neproměněných mečbolů Kvíčaly se Šimonkem a Čopiánem, možná by se již mohlo dneska v Blansku slavit.  
_____________________________________________________________________ 
 
III. liga muži - finále play-off
 
Tak to v co nevěřili ani ti největší optimisté se stalo skutečností, vezeme z Chocně výhru!!!
 
US Steinerová Choceň - ČKD Blansko 6:9
Body: Dudík 4,5 Přikryl Aleš 3,5 Kvíčala David 1 Mikula 0
 
Ve finále play off 3.ligy se utkali 2 nejlepší týmy po základní části. Choceň je v tomto duelu horkým favoritem, vždyť má ve svém týmu hráče s bohatou prvoligovou minulostí Radka Gregořicu a Ondřeje Čopiána. Navíc pro domácí hrálo i to, že v základní části dokázali Blansko dvakrát porazit. Hosté se na utkání ale skvěle připravili. Famózní Luboš Dudík mocně podporovaný skvěle hrajícím Alešem Přikrylem režírovali první výhru Blanska v boji o postup do 2.ligy. Utkání se od samého začátku vyvíjelo lépe pro Blansko. Hned v úvodní čtyřhře dokázala dvojice Dudík, Přikryl proč jsou krajskými přeborníky a Čopiána s Gregořicou porazili poměrem 3:1 (Pozn.: v play off se hraje pouze 1 čtyřhra, aby nemohla být remiza). Pak sice zaváhal Stanislav Mikula, ale když Dudík doslova smetl ze stolu jedničku domácích Gregořicu 3:0, bylo Chocni jasné, že přes Luboše budou sbírat body jen velmi těžko.
Hned v následném utkání si poradil Přikryl se Šimonkem, Kvíčala nestačil na Čopiána. Blansko vedlo 3:2 a schylovalo se k největšímu dramatu a zároveň asi k nejhezčímu utkání celého odpoledne. Nejdříve ale Mikula podlehl Gregořicovi, Dudík si poradil se Šimonkem 3:1. To byl také jedinný set, který Luboš ztratil. A pak to přišlo! pinec2010-2011-030.jpgNeuvěřitelné drama se šťastným koncem pro Blansko, utkání Čopián - Přikryl. Aleš podal svůj nejlepší výkon za několik posledních let a porazil favorizovaného soupeře 3:2. Poté v souboji čtverek porazil Kvíčala Mikuleckého 3:1 a Blansko rázem vedlo 6:3. V dalším zápase bohužel prohrál trochu smolně Mikula se Šimonkem 2:3, když ale Dudík přejel 3:0 i Čopiána, udržovalo si Blansko stále tříbodový odstup. Choceň ještě snížila výhrou Gregořici nad Kvíčalou na 5:7. Naštěstí Aleš Přikryl dokázal svoji pohodu udržet i v zápase s Mikuleckým, kterého porazil 3:1 a Blansko tak chyběl k výhře jedinný bod. První mečbol sice odvrátil Čopián, když porazil Mikulu, Luboš Dudík ale překvapení nepřipustil, Mikuleckého porazil 3:0 a Blansko mohlo začít slavit první, nečekanou výhru.
 
A teď bychom chtěli poprosit o fanouškovskou podporu a zveme všechny příznivce blanenského sportu, aby přišli naše kluky povzbudit v boji o 2.ligu. Odveta se hraje v Blansku v herně na Podlesí v sobotu 7.5. v 15:00. V případě výhry Blanska budeme slavit postup do 2.ligy, v případě výhry Chocně se hraje třetí rozhodující utkání hned v neděli 8.5. v 10.00 v Chocni.